Stručnjak za bezbjednost

U OHR-u zaposleno puno Bošnjaka

  • Извор: СРНА
  • 26.07.2022. 12:37

Stručnjak za bezbjednost Dževad Galijašević rekao je da je u OHR-u zaposleno puno Bošnjaka koji rade za SDA, Bakira Izetbegoviće i Osmana Mehmedagića Osmicu.

Galijašević je rekao Srni da su svi stranci pod efikasnom i zloćudnom kontrolom odmetnutih dijelova Obavještajno-bezbjednosne agencije - onog jednonacionalnog i islamskog djela koji OBA koristi kao instrument špijunskog nadzora nad Srbima i Hrvatima.

On smatra da je najvažnije pitanje koju politiku i čije interese mogu zastupati predstavnici iz drugih zemalja u Sarajevu ili to mogu biti samo službenici Muslimanske braće, SDA i Bakira Izetbegovića.

Galijašević je rekao da je NJemačka svojom politikom i nasiljem poslala diplomatu u BiH, u Sarajevo, koje je centar Muslimanske braće na kontinentu, i antidejtonskim mjerama otvorila put za ugrožavanje njegovog života.

Prema njegovim riječima, bošnjačka nacionalna politika, ujedinjena u napadu na Hrvate, čini se konačno je zaboravila koliko je njima taj institut nasilnog nametanja odluka, koji sada zdušno ruše, koristio u kažnjavanju i razvlašćivanju Republike Srpske.

"Široka akcija napada na Šmita, do juče pravdoljubivog Bošnjaka, građanskog i čaršijskog Bosanca, gotovo muslimana, a danas domoljubnog Hrvata i `din dušmanina` sarajevske mahale, čini se da je pokrenuta na društvenim mrežama kada je Višnje Lončar, generalni konzul BiH u Frankfurtu, poslala otvoreno pismo vlastima NJemačke s ciljem da se `odbaci nakaradni i neustavni prijedlog` Šmita u vezi sa izmjenama Izbornog zakona", smatra Galijašević.

On smatra da Srbi i Republika Srpska konačno mogu da dobijaju mali predah. "Dinamika konflikta se intenztivira tamo gdje joj je oduvijek i bilo mjesto - u nakaradnoj, nefunkcionalnoj i na nož zavađenoj bošnjačko-hrvatskoj Federaciji", zaključio je Galijašević. 

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)

  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)