Šef Kluba poslanika SNSD-a u u PD PS BiH

Vulić za ATV: Srpsku i predsjednika štitićemo do posljednjeg pokoljenja

  • Извор: АТВ
  • 11.09.2023. 17:26

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić kaže za ATV da potvrđivanje optužnice prototiv Milorada Dodika i Miloša Lukića nije neočekivano jer je Sud BiH sud međunarodne zajednice i stranih sudija.

"Izdržao je srpski narod i jače torture, izdržaće i ovo, a to što pojedinci misle da bi sklanjanjem Milorada Dodika sa političke scene uništili Srpsku i pretvorili BiH u unitarnu zemlju, grdno se varaju", ističe Vulić za ATV.

Banjac: Potvrđivanje optužnice - progon koji nema veze sa pravom

Banjac: Potvrđivanje optužnice - progon koji nema veze sa pravom

Ona poručuje i da razni strani mešetari mogu da osuđuju i muče srpski narod na pravdi Boga i da mijenjaju Dejtonski sporazum kako im odgovara, odnosno njihovim muslimanskim prijateljima.

Mazalica za ATV: Ovo je sunovrat pravosuđa u BiH

Mazalica za ATV: Ovo je sunovrat pravosuđa u BiH

"Treba da znaju da će Republika Srpska i srpski narod istrajati i pobijediti. Pobijedićemo u inat Јasmini Ćosić Dedović i raznim podanicima dijela međunarodne srbomrzačke zajednice. Instituciju predsjednika Srpske i Republiku Srpsku štitićemo do posljednjeg srpskog pokoljenja. Ne zaboravite - smo svi mi Milorad Dodik", kaže Vulić.

Žunić za ATV: Plašim se da se radi o procesu koji za cilj nema mir

Žunić za ATV: Plašim se da se radi o procesu koji za cilj nema mir

Sud BiH potvrdio je danas optužnicu protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i vršioca dužnosti direktora Službenog glasnika Srpske Miloša Lukića.

Tužilaštvo BiH optužnicu protiv Dodika i Lukića podiglo je 11. avgusta zbog, kako su naveli, neizvršavanje odluka Kristijana Šmita.

Tužilaštvo je optužnicu proslijedilo Sudu BiH koji ju je vratio na doradu da bi je danas potvrdio.

Na Opštoj sjednici Suda BiH koja je održana 5. septembra donesena je odluka da se odbije zahtjev Gorana Bubića, advokata predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika o izuzeću sudije Јasmine Ćosić Dedović.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина