СНСД

Вулићева поручила Бећировићу: Крајње је вријеме да се уозбиљиш

  • Извор: СРНА
  • 06.10.2023. 17:47

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да јавност сита смарања које им свакодневно приређује Денис Бећировић у жељи да буде битан.

"Очигледно жељан пажње и важности коју својим радом не може да има, Бећировић је одлучио да купи статив и камеру, па да се снима у кабинету политичког наслијеђа Алије Изетбеговића. Препоручујем му да постане тик токер, мада никоме није интересантан, али кад се већ снима, бар да то не ради бадава", рекла је Вулићева, реагујући на Бећировићев коментар да је доста, како каже, обмана предсједника Републике Српске Милорада Додика у вези са имовином и да она "припада БиХ".

Вулићева је рекла да је Бећировић очигледно заљубљен у лик и дјело Милорада Додика с обзиром да не прође дан а да га не помене, па почиње безочно да лаже и обмањује јавност.

Тадић о

Тадић о "необоривим чињеницама" Бећировића: "У Сарајеву се доказују нападима на Српску"

"Препоручујем му да већ кад је постао бошњачки члан Предсједништва БиХ прочита Дејтонски споразум и научи да да тамо пише да имовина припада ентитетима. То што, у политичком смислу, млађахни Денис покушава да распакује Општи оквирни споразум за мир и прижељкује унитарну БиХ и доминацију бошњачког народа управо је одлика његове незрелости и послушности својим менторима", навела је Вулићева.

Она је позвала Бећировића да је крајње вријеме да се уозбиљи и да одговорно приступи послу који му је повјерен, ако ништа бар због својих бирача који су му указали повјерење у нади да да ће радити у складу са Уставом и законима, а на доборбит свих конститутивних народа у БиХ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм