Šef Kluba SNSD-a u NSRS

Žunić: Nezapamćeno da novinar poziva na ubistvo jednog lidera

  • Извор: АТВ
  • 30.10.2022. 15:00

Šef Kluba SNSD-a u NSRS Igor Žunić kaže za ATV da emisija u kojoj Hadžifejzović govori o ubistvu Milorada Dodik je nešto nezapamćeno, pa i u zemlji kakva je BiH.

"Dušan Janjić i Senad Hadžifejzović su poznati kao ljudi koji ne mogu da prihvate postojanje Republike Srpske, a još manje lidera kao što je Milorad Dodik koji ima apsolutnu podršku naroda Republike Srpske. Jasno je da kroz sve emisije koje vodi Senad Hadžifejzović i u kojima učestvuje Dušan Janjić je priča usmjerena ka nestanku Republike Srpske i sklanjanju gospodina Dodika sa političke scene", kaže Žunić za ATV i poručuje:

"Prvi put sada imamo u jednoj emisiji otvoreni poziv na ubistvo, ideju za ubistvo, koju sprovodi jedan novinar prema jednom lideru i jednom političaru. To je nezapamćeno i u ovoj zemlji kakva je BiH. Vjerujem da će nadležni organi, prije svega MUP i Tužilaštvo, reagovati po pitanju ovog i da će što prije saslušati novinara i gosta u emisiji i saznati informacije koje možda oni imaju, a koje možda predstavljaju opasnost po predsjednika Dodika", kaže Žunić.

"Nedavno sam čitao intervju sa Dušanom Janjićem od prije tri godine. Tu je Janjić rekao da je Dodik na kraju i da je praktično završio svoju političku karijeru. Pokazalo se da narod tako ne misli i Milorad Dodik je tek na početku i tek će realizovati svoje političke ideje".

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?