"Previše obećanja, premalo konkretnih poteza"

Zvizdić o napuštanju stranke: Ugašen je zadnji tračak nade da će se desiti promjene u SDA

  • 02.07.2021. 11:51

Denis Zvizdić napustio je poziciju zamjenika predsjednika SDA i člana ove stranke, a na konferenciji za novinare pojasnio je svoje razloge za ovaj potez.

"Odluka koju sam donio nije bila ni laka ni jednostavna, ali je poslije svega bila jedina moguća", rekao je Zvizdić na početku obraćanja.

Dodao je da nakon izbora u stranci nisu napravljene kvalitetne programske i kadrovske promjene.

"Poslije višemjesečnih apela da lične interese moramo podrediti opštem interesu postalo je besmisleno učestvovati u radu stranke, jer je puno obećanja a premalo konkretnih poteza. SDA je brutalno poražena u većini gradova, od 11 gdje žive Bošnjaci, SDA nije dobila načelnike u 9. Izgubljen je i koalicioni kapacitet u  najvećim kantonima Sarajevskom  i Tuzlanskom kantonu, ali SDA nije reagovala. Sve ovo nije bilo dovoljno da se krene u promjene, i sve je svedeno na reakciju onoga što radi pozicija", rekao je Zvizdić. 

- Nadam se da će se ove greške shvatiti. Nemam namjeru komentarisati unutrašnje probleme i odnose sa članovima. Zadnji tračak nade da se desi promjena je ugašen - naveo je Zvizdić.




Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић