Granična policija BiH

Zvornik: Grupa od 15 ilegalnih migranata vraćena u Srbiju

  • 14.08.2018. 10:09

Grupa od 15 ilegalnih migranata, koji su pokušali preći Drinu nizvodno od Zvornika na području naselja Tršić, vraćeni su u Srbiju, potvrdio je danas Srni komandir Jedinice granične policije Zvornik Mirel Imamović.

On je podsjetio da je ta grupa migranata juče iz pravca Srbije pokušala preći Drinu, ali nisu uspjeli zbog velikog vodostaja rijeke, pa su ostali na riječnom ostrvu. 

Migranati, dok su se nalazili na riječnom ostrvu, nisu bili životno ugroženi. 

Oni su bili pod nadzorom Granične policije BiH i Granične policije Srbije i kada je vodostaj Drine opao, vraćeni su u Srbiju.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.