Doboj

Ako ga vidite JAVITE policiji: I mještani se uključili u potragu za nestalim Pećićem

  • 20.05.2019. 17:58

Policija i mještani tragaju za Žarkom Pećićem /76/ iz Dervente, čiji je nestanak prijavljen, rečeno je danas Srni u Policijskoj upravi Doboj.

Policijskoj stanici Derventa juče oko 10.00 časova prijavljeno je da je Pećić otišao od kuće u subotu, 18. maja. 

Pećić je visok oko 180 centimetara, a kada je otišao od kuće na sebi je imao šarene maskirne pantalone, zelenu jaknu i crne cipele. 

Iz Lovačkog saveza Republike Srpske saopšteno je da je Pećić posljednji put viđen u blizini benzinske pumpe "Kuzmanović" na izlasku iz Dervente prema Doboju, te da se kretao prema selu Vrhovi. 

"Moguće je da je dezorjentisan i dementan zbog medicinskog tretmana", navedeno je u saopštenju. 

Porodica i članovi Lovačkog udruženja "Motajica", čiji je Pećić član, mole da se policiji ili na broj 065/712-411 jave lica sa pouzdanim informacijama koje mogu pomoći u potrazi.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм