Денис Ландека

Аргентинка срећу пронашла поред Бањалучанина: За АТВ прича о животу у Српској

  • Извор: АТВ
  • 24.02.2024. 09:36

Љубав не познаје границе, вјеру, националност. То доказује љубав Бањалучанина Јована и Аргентинке Денис.

Радили у Дубаију, обоје стјуарти. Родила се љубав, преселили се у Јованов родни град и добили кћерку. Денис одређене детаље из живота снима, поставља на Јутјуб, а уједно промовише љепоте Републике Српске.

Живот у Бањалуци описује као миран и сигуран, нема страха и може слободно да хода.

Каже да се привикла на живот у Бањалуци иако сваки дан се деси нешто ново и сваки дан овдје јој је авантура.

„Кћерка је кренула у вртић, има годину и по дана. У вртићу је супер, али прва седмица је била веома тешка, не разумијем ствари које ме тете питају и плакала сам много. Помаже ми супруг, а и кћерка прича на српском“, рекла је Денис гостујући у АТВ јутру.

Она каже да је Република Српска много лијепа и шта да види, с обзиром да доста путује. Посебно истиче ријеку Врбас, рафтинг али и добру храну по којој смо познати.

„Овдје имате много фешта, много славља, много ракије. Сваки викенд имамо свадбу, рођендан, крштење. Породица је увијек заједно и његујете породичне вриједности. Много је занимљив и обичај славе, нигдје то нисам видјела, а много сам путовала“, рекла је Денис.

И њеним родитељима се свиђа њен нови град, односно Бањалука. Она је иначе из Кордобе и сматра да су ова два града јако слична.

„Моји родитељи су то видјели и мирни су зато што живим овдје, са својом породицом“, каже она.

Иако зна бити и тешких тренутака, с обзиром да је у страној земљи са нешто другачијом културом и обичаја, Денис истиче да јој је муж велика подршка, као и његова породица, те их је описала једном ријечју - „најбоље“.

„Много су ми помогли, топло су ме дочекали, као да сам им кћерка“, истакла је ова весела жена.

Причала је и о свом Јутјуб каналу путем којег приказује живот у Бањалуци и Републици Српској.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм