Žele da naplate zemljište

"Autoprevoz" nije ušao u posjed parkinga u centru Banjaluke

  • Извор: АТВ
  • 15.08.2023. 19:26

Banjalučki "Autoprevoz" ni danas nije ušao u posjed nad parkingom kod stare autobuske stanice u centru Banja Luke. Tri godine od pravosnažne presude i dvije od pravosnažnosti sudskog izvršenja, u ovoj firmi kažu da više ne mogu da čekaju. Za njih su stvari odavno čiste i jasne.

Na putu sudskom izvršitelju i danas se našao gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković. Za njega, čini se da sudske presude ne važe. 

Kao podršku poveo je, doduše ne dobrovoljno zaposlene iz Gradske uprave, što je statusom na društvenim mrežama potvrdio predsjednik sindikalne organizacije Sindikata Srpske u Gradskoj upravi Banjaluka. 

Muzej savremene umjetnosti, lokacija spomenika 12 beba nalaze se na zemljištu "Autoprevoza", a oni su kažu spremni ih se odreknu. Sa druge strane, samo žele da naplate zemljište koje grad koristi kao svoju infrastrukturu.   

"Ne damo 12 miliona za Vidovdansku, ne možte nam ulice uzimati", rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Za Vladu Đajića, predsjednika GO SNSD-a, Stanivuković izvodi farsu. 

Stanivuković je svoj performans nastavio u vatrogasnom vozilu, gdje je odlučio ostati kako bi spriječio sudsko izvršenje.  

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.