НПС донирала 200 новогодишњих пакетића

Бањац: Помагати требају сви који су у могућности

  • 05.01.2024. 14:43

Народна партија Српске /НПС/ наставила је са активностима даривања поводом предстојећих божићних празника и у Козарској Дубици донирала је 200 новогодишњих пакетића и 20 божићних печеница.

У спортској дворани, уз пригодан новогодишњи дјечији програм са вилама и Дједа Мразом, подијељено је 200 пакетића за дјечицу са списка Центра за социјални рад и чланове Удружења родитеља дјеце са сметњама у развоју "Растимо заједно". 

Божићне печенице уручене су за 20 породица лошијег имовинског стања.

Предсједник НПС-а Дарко Бањац рекао је да је циљ, поводом предстојећих празника, да измаме неколико осмијеха и да друштву покажу, да сви који су у могућности, треба да се поведу овим примјером и донирају нешто онима који немају.

"Захваљујем свим људима који се налазе на руководећим одговорним позицијама испред НПС-а, али и привредницима из нашег града који сваке године учествују у овој акцији. Мислим да сви требамо видјети шта ко може појединачно да уради и како да помогне", додао је Бањац. 

Он је нагласио да ће представници НПС-а радити и даље, те да га посебно радује весеље на лицима најмлађих.

"Надам се да ћемо ми бити у могућности сваке године са људима који нам помажу да наставимо традиционално помагати. Божић је дан празновања када ми православци треба да покажемо солидарност", додао је Бањац.

Мирјана Стојнић из удружења "Растимо заједно" рекла је да су данашњи поклони веома обрадовали њихове чланове.

Божићна печеница употпуниће празничну трпезу вишечлане породице Ђекић из Козарске Дубице.

Из НПС-а су поручили да ће са помагањем одређених категорија друштва, онима који су стању социјалне потребе, наставити и даље у складу са својим могућностима, како би у Божићне дане празновања развеселили суграђане лошијег имовинског стања. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм