Lazarevo

Banjalučki policajci skupili pomoć za Malčiće: Izgubili dvoje djece, požar im oštetio kuću

  • Извор: АТВ
  • 10.09.2023. 11:34

Da njihov posao nije samo da hapse kriminalce i brinu o bezbjednosti pokazali su policajci iz Banjaluke, koji su zajedno sa Parohijom Lazarevačkom realizovali humanitarnu akciju vrijednu divljenja.

Naime, Parohija Lazarevačka SPC organizovala je akciju prikupljanja novčanih sredstava i kućnih potrepština za porodicu Malčić iz banjalučkog naselja Lazarevo, a policajci su se rado odazvali ovoj akciji.

"Pomoći onome koje je pomoć neophodna, odlučili su policijski službenici Policijske stanice Lazarevo koji su se odazvali humanitarnoj akciji Srpske pravoslavne crkve", naveli su iz policije.

Bračni par Malčić živi u teškim uslovima, izgubili su oboje djece, a nedavno je kuću u kojoj žive zahvatio požar.

"Članovi porodice Malčić zahvalili su se našim kolegama na pomoći, a mi pozivamo sve koji mogu da pomognu ovim ljudima i poprave njihovu sumornu svakodnevnicu. Naše malo njima znači puno!", zaključili su heroji u plavom.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.