Јабланица

БиХ: Полицајац од мотоциклисте узео 40 КМ мита, он објавио видео

  • Извор: Агенције
  • 15.11.2023. 09:38

Свакодневно смо упознати са вијестима у којима су раскринкани полицијски службеници који су узимали мито возачима широм БиХ.

Мито је узиман од 10 KМ па до неколико стотина марака у зависности од прекшаја возача.

Неки полицајци су ухапшени, а неки чак и одслужили своју затворску казну због овог казненог дјела.

Једно такво узимање мита, снимљено је у Јабланици.

Оно што овај полицајац није знао, јесте да одређени мотоциклисти на својим кацигама имају камере како би снимали своја путовања па је тако овај полицајац из Јабланице постао главна интернет "звијезда" због своје криминалне радње пише Црна-Хроника.

Турски који су прошле године долазили у БиХ, заустављени су од стране полицијског службеника МУП-а ХНK у Јабланици. Он им је покушавао објаснити прекршаје које су починии на босанском језику, док су туристи одговарали на турском и енглеском језику.

Након што им је написао шта су погријешили, послао их је у банку или пошту да плате једну казну. Пар тренутака послије, возач вади 20 евра које полицајац узима. Видео је објављен на Јутјуб каналу љубитеља ауто-мото возила из Турске.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм