Prisustvovalo na hiljade ljudi

Bilećki "Čečenija fest" sinonim dobrog provoda u Hercegovini

  • Извор: АТВ
  • 23.07.2023. 13:38

O Čečenija festu je najteže pisati, jer uvijek nedostaju riječi kojima se mogu dočarati posvećenost organizatora i emocije koje budi energija koju nose članovi Omladinske organizacije „Jezerine” koja je i glavni krivac što ova noć nosi epitet „nezaboravne”, piše Radio Bileća.

„Nije lako nadmašiti prethodne godine, ali nekako tu noć u Jezerinama, svi zaborave na probleme, ponese ih pjesma, druženje" kažu u OO Jezerine. 

Čečenija fest poznat je i po tome što svi konobari rade volonterski, a lokalni privrednici i sponzori finansijski podrže organizaciju, pa zarađeni novac bude usmjeren u brojne humane aktivnosti OO Jezerine.


Ovom festu prethodila je i akcija čišćenja trotoara, kako bi posjetioci imali ljepši prilaz i ugodiniji dolazak u Jezerine. 

ČEČENIJA FEST - NA KORAK DO DECENIJSKE TRADICIJE

„Kada se osvrnemo, na sam početak ovog festa i pogledamo kako smo zajedno rasli iz godine u godinu, kada pročitamo  novinarske izvještaje i vidimo koliko se broj posjetilaca povećavao, možemo i  moramo biti ponosni na sve što smo postigli”, kaže predsjednik Omladinske organizacije Jezerine, Vladimir Milidragović i ističe da je uvjeren da će se tradicija dobre zabave nastaviti. 

Milidragović kaže da su razgovarajući o planovima za ovaj deveti „Čečenija fest” odlučili da naprave novi iskorak i po prvi put angažuju jedan bend. Naravno,  DDž Strašni kao simbol festa nastupa i ove godine. Publiku u Jezerinama zabavljao je Lapsus bend.

/Foto: Milan Nosović/

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.