Čelinac: Renovirana pošta, uloženo 80.000 KM

  • 12.01.2021. 16:07

Preduzeće Pošte Srpske danas je u Čelincu otvorilo renovirani poštanski objekat u ovoj opštini, a vrijednost investicije je 80.000 KM.

Direktor preduzeća Pošte Srpske Miladin Radović istakao je da je ovo preduzeće u renoviranje uložilo 80.000 KM, te dodao da je izvršena rekonstrukcija šalter sale i vanjskog dijela, gdje je urađen adekvatan prilaz licima sa posebnim potrebama kako bi im bilo omogućeno pružanje svih usluga.

"Zahvalio bih i lokalnoj zajednici za pruženu pomoć. Planiramo u budućnosti da renoviramo i podignemno nivo usluga na viši nivo i naše ispostave u ostalim mjesnim zajednicama na području opštine", rekao je Radović prilikom otvaranja objekta.

Načelnik opštine Čelinac Vlado Gligorić naveo je da je zadovoljan kada republičke institucije ulažu u razvoj ove lokalne zajednice.

"Velika je stvar kada se u vremenu pandemije virusa korona pronađu sredstva za jednu ovakvu investiciju. Stvoreni su bolji uslovi za radnike ove ustanove, ali i za sve naše sugrađane koji dolaze u ovaj objekat radi izvršavanja svojih obaveza", poručio je Gligorić.

Gligorić nije krio zadovoljstvo što je urađen pristupni prilaz za lica sa invaliditetom, kojim je na taj način olakšano pružanje usluga.

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм