Вјежба у случају земљотреса

Директор Гимназије за АТВ о стању ученика којима је позлило током вјежбе

  • Извор: АТВ
  • 27.10.2023. 12:09

Током данашње показне вјежбе у Бањалуци поводом годишњице земљотреса шесторо ученика добило је љекарску помоћ.

Да је све у реду са њима потврдила је АТВ-у директор Гимназије Вита Малешевић.

"Имали смо показну вјежбу у случају земљотреса и то смо успјешно одрадили. Дјеца су добро одглумила повреде. Предвиђено је да 600 дјеце учествује у вјежби, предвиђено је да ће некоме бити лоше од сирена, адреналина итд. Тако да је било неколико дјеце којој није било добро и која су пала у несвијест. Дјеца нису доручковала, они по обичају не доручкују и то није први пут. Њима буде лоше и овако, често зовемо хитну због дјеце која су пала у несвијест, па се испостави да дјеца нису доручковала. Било је шесторо дјеце, ми смо одмах интервенисали, позвали смо Хитну помоћ", каже Малешевић.

Она наглашава да је на вјежби била присутна хитна помоћ која је учествовала у активностима, као и хитна помоћ за случају да некоме позли.

"Све је на брзину завршено, није било проблема. Контактирали смо родитеље, све је у реду. Чисто мало страх, глад, исцрпљеност", каже Малешевић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.