Тузла

Дјевојка из БиХ објавила фотографије злостављања

  • Извор: Агенције
  • 15.02.2024. 11:23

Дјевојка из Тузле Зерина Хаџиомерагић на свом Фејсбук профилу објавила је статус у којем је навела да је жртва бруталног злостављања.

Она је објавила и фотографије за које наводи да доказују њене тврдње, али је пост убрзо уклоњен са друштвене мреже.

Њен статус преносимо у цјелости, без уредничких корекција:

Јако ми је тешко да причам о овоме и сваки пут шутила зато што ме је било стид јер сам се сваки пут враћала у овај однос.

Ни дан данас не бих проговорила о овоме да нисам приморана, блаћење мога имена, вријеђање части и причање неистина су разлог мог оглашавања.


Нови радари на путевима Српске

Нови радари на путевима Српске

Жртва сам психичког и физичког злостављања већ годинама у вези која је била изразито токсична и нездрава. Границе су се сваки пут све више и више помјерале. Пријетње, уцјене, узнемиравања и ударци су само неки од елемената ове везе.

Задњи догађај се десио у Београду, гдје је особа Адемир Пелеш нанио тешке тјелесне повреде, лома носа. Након тога ме је оставио на улици Београда крваву и својим возилом се вратио у БиХ а ја сам остала наредних 10 сати у ургентног центру, потом се вратила таксијем јер нисам хтјела да своју породицу узнемирим а пријатеља ме је било стид.

Прије 2 седмице сам оперисала нос, морала сам јер је био потпуно сломљен.

Доста пута сам се јављала стручним лицима и ишла на сеансе јер једноставно нисам могла да изађем из овог односа у коме су се проблеми рјешавали ударцима, псовкама и увредама.

Након овог инцидента сам поново потражила и стручну помоћ.


Испливале фотографије голе жене у службеном ауту: Петровићев пријатељ се похвалио

Испливале фотографије голе жене у службеном ауту: Петровићев пријатељ се похвалио

Додаћу да је и прошле године на мору извршио физичко насиље према мени, полиција је интервенисала, осуђен је и тад био.

Доста дјевојака се носи са овим ужасним проблемом и не могу да се извуку из зачараног круга. Саосјећам се и знам како је. Потребна је сва подршка свијета.

Данас кад свједочимо ужасним догађајима, молим вас да размислите коме дајете вјетар у леђа и подршку а коме упућујете негативне коментаре.

Додатно ћу објавити и свој психијатријски налаз јер сам га изгубила, чекам да ми пошаљи нови”, написала је на свом Фејсбуку, преноси "Радиосарајево".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.