Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH

Dodik: Slatina ima velike potencijale

  • 03.07.2021. 09:53

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je da Slatina ima velike potencijale i da je nastavljeno sa ulaganjem u ovo mjesto.

"Slatina je divno mjesto, ovdje se nalazi banjski centar, rekreativni centar, ulažemo u izgradnju novih trim staza i novih sadržaja za rekreaciju. Izgrađen je i sportski centar naporima opštine i dijelom Republike", rekao je Dodik.

On je istakao da je plan razvoj Slatine na daleko višem nivou jer ona ima veliki potencijal.

"Rekonstrukcija puta prema Banjaluci u dijelu koji pripada opštini Laktaši počeće iduće sedmice, biće gotov za godinu dana. U svakom slučaju ovaj prvi najkritičniji dio biće završen ove godine", rekao je Dodik.

U Slatini je juče otvoren 1. Petrovdanski futsal turnir humanitarnog karaktera na kojem učestvuju 32 ekipe.

Sredstva koja će biti prikupljena na ovom turniru biće namijenjena kao pomoć za dalje liječenje Aleksandru Milinkoviću kojem je povrijeđena kičma i čija rehabilitacija bi trebala biti uz korištenje matičnih ćelija.

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.