Dobili zemljište

Đokovići planiraju gradnju objekta na Jahorini: Srđan i Dijana u posjeti Palama

  • Извор: СРНА
  • 21.11.2021. 17:59

Srđan Đoković, otac Novaka, najboljeg tenisera na svijetu, rekao je danas da je oduševljen Jahorinom, gdje su od opštine Pale dobili zemljište na kome u narednom periodu namjeravaju graditi objekat.

On je istakao da Jahorina kao skijalište posjeduje veliki potencijal koji treba iskoristiti, a posebno se zahvalio srpskom članu Predsjedništva Miloradu Dodiku s kojim je u kontaktu i koji je inicirao i organizovao sve aktivnosti oko dodjele zemljišta na Jahorini.

Sa direktorom Olimpijskog centra Jahorina Dejanom Ljevnaićem roditelji proslavljenog tenisera Srđan i Dijana boravili su danas u Palama, gdje su posjetili crkvu Uspenja Presvete Bogorodice i prislužila svijeće, jer porodica Đoković danas proslavlja krsnu slavu Sabor Svetog arhangela Mihaila.

Ljevnaić je rekao da je za Jahorinu od izuzetnog značaja što će Novak Đoković biti povezan sa ovom olimpijskom planinom i što se odlučio baš za ovu denstinaciju, koju će kao poznato svjetsko ime na najbolji način promovisati.

On je izrazio zadovoljstvo što je potpisan ugovor o dodjeli zemljišta porodici Đoković na Jahorini i naglasio da je izuzetna čast što je Novak bez nadoknade dozvolio da jedna ski-staza na ovoj planini nosi njegovo ime.

Тагови: