Širom Srpske

Građani se pripremaju za doček pravoslavne Nove godine

  • Извор: АТВ
  • 12.01.2022. 19:18

Novogodišnja euforija i dalje traje u gradu na Vrbasu. Gradjani se pripremaju za doček pravoslavne Nove godine po Julijanskom kalendaru. Neki su je odlučili dočekati u kućnoj varijanti ali ima i onih koji će biti na otvorenom.

Pravoslavna Nova godina biće dočekana i u ugostiteljskim objektima. Ni tamo kako kažu neće nedostajati dobrog provoda.

Oni koji neće u kafanu, pravoslavnu Novu godinu moći će da dočekaju na otvorenom, uz molitvu i tradicionalnu muziku.

Svi oni koji odluče Pravoslavnu Novu godinu dočekati na otvorenom moći će uživati u pjesmama Danice Crnogorčević. Bina će biti postavljena do porte Hrama Hrista Spasitelja. Nakon programa biće služen i moleban.

Hercegovci će u Trebinju na Trgu slobode za doček prvo uživati u nastupu Ansambla nacionalnih igara “Jovan Dučić”, a zatim u pjesmama Igora Vukojevića.

Na Gradskom trgu u Bijeljini građane će zabavljati OK Bend.

Dok će u Istočnom Novom Sarajevu svi posjetioci na Trgu Republike Srbije moći uživati u pjesmama Dejana Matića. U ponoć je predviđen i vatromet.

Doček je organizovan i na Trgu u Dervetni, a pola sata prije ponoći biće služen moleban u Sabornom hramu Uspenja presvete Bogorodice.

Тагови:
  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.