Divan gest

Humanitarna akcija u Doboju: SNSD prikupio 12.932 KM za učenike osnovnih škola

  • Извор: СРНА
  • 29.04.2022. 15:52

Aktivi mladih i žena Gradskog odbora SNSD-a Doboj prikupili su ukupno 12.932 KM u humanitarnoj akciji "Podari i ti jedan dječiji osmijeh", s ciljem podrške djeci iz osnovnih škola koja nisu u mogućnosti da priušte odlazak na školske ekskurzije i izlete.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Doboja Aleksandar Goganović rekao je Srni da je za potrebe odlaska na ekskurziju i izlete do sada za 27 osnovaca uručeno 5.680 KM.

On je naveo da je za odlazak na ekskurziju 11 djece Osnovnoj školi "Sveti Sava" iz Doboja uručeno 3.720 KM, a za petero djece Osnovnoj školi "Radoje Domanović" iz Osječana 1.630 KM.

"Za izlete 11 osnovaca područnih škola u Paležnici Donjoj i Gornjoj, te Zelinji poklonjeno je 330 KM, kao i slatkiši", rekao je Goganović.

On je najavio da se naredne sedmice nastavlja dodjela novčanih sredstava drugim dobojskim osnovnim školama koje su iskazale potrebu.

Prema njegovim riječima, akciju je novčano podržalo 110 lica, među njima rukovodstvo i članovi lokalnog SNSD-a, gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

"Ekskurzije nisu obavezan dio školovanja, ali izgrađuju kod mladih društveno i kulturološko bogatstvo i stvaraju doživotne vršnjačke uspomene", istakao je Goganović, koji je zahvalio svim ljudima dobre volje što su se odazvali akciji. 

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.