Има ли промјене: Објављена детаљна прогноза до краја септембра

  • Извор: АТВ
  • 26.09.2023. 09:45

Метеоролози у БиХ су за данас најавили више облачности прије подне. Сунчаније у другом дијелу дана.

У Херцеговини пролазно више облачности дио прије поднева.

Вјетар слаб до умјерене јачине источног и сјевероисточног смјера. Највиша дневна температура углавном између 18 и 24 степена, на југу земље до 28 степени.

Објављена је и детаљна прогноза до краја септембра.


Сарма би могла бити папрена: Колико кошта купус на пијацама у Српској

Сарма би могла бити папрена: Колико кошта купус на пијацама у Српској

За сриједу се у Херцеговини прогнозира сунчано, док се у Босни очекује мала до умјерена наоблака, с тим што ће дио пријеподнева по котлинама и уз ријечне токове бити магле.

Вјетар слаб до умјерене јачине источног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 8 и 13, на југу земље до 19 степени.

Највиша дневна температура углавном између 21 и 26, на југу земље до 29 степени. 

У четвртак ће у Босни и Херцеговини преовладаваће претежно сунчано вријеме. По котлинама и уз ријечне токове у Босни ће бити магле. Вјетар слаб источног и сјевероисточног смјера.

Најнижа јутарња температура већином између 8 и 13, на југу земље до 18 степени. Највиша дневна температура углавном између 22 и 27, на југу земље до 29 степени. 

Стабилно и сунчано вријеме, уз мало облачности у БиХ се очекује у петак. Дио пријеподнева по котлинама и уз ријечне токове у Босни ће бити магле.


Све иде низбрдо: Ова 3 знака очекује катастрофална јесен

Све иде низбрдо: Ова 3 знака очекује катастрофална јесен

Вјетар слаб источног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 8 и 13, на југу земље до 17 степени. Највиша дневна углавном између 22 и 28 степени. 

Посљедњег дана септембра, у суботу, сунчаније прије подне. По котлинама и уз ријечне токове у Босни ће бити магле. У другој половини дана се очекује наоблачење.

Током ноћи на недјељу ријетко у Босни може пасти мало кише.

Вјетар слаб сјеверног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 9 и 13, на југу земље до 17 степени. Највиша дневна температура углавном између 22 и 28, наводи се у прогнози ФХМЗ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина