Метеоролог открива

Има ли снијега до краја јануара?

  • Извор: Курир
  • 22.01.2024. 10:10

Метеоролог Недељко Тодоровић наводи да нема наговештаја да ћемо у наредном периоду имати било какве веће сњежне падавине. Наводи да нас до краја мјесеца очекује топлије вријеме са максималним температурама између 10 и 12 степени. Указује да би нешто хладнији период од неколико дана услиједио између 5. и 10. фебруара.

Недељко Тодоровић упозорава да би сутра у јутарњим сатима могло доћи до појаве ледене кише на подручју Војводине, западне Србије и околини Београда. "У сриједу и четвртак, вјероватно, можда и у неким нижим предјелима, негде и до 10-12 степени, на планинским предјелима биће око нуле, на примјер, на Златибору, чак и можда 3-4 степена изнад нуле. У четвртак и суботу мало кише и мало снијега на планинама, али то су толике мале количине падова да се скоро не би ни примијетиле. Тако да мислим да до краја јануара неких озбиљних снијежних падавина у планинским предјелима неће бити", наводи Тодоровић.

Како да ријешите проблем залеђених стакала, ретровизора и брава

Како да ријешите проблем залеђених стакала, ретровизора и брава

Указује да до краја јануара, неће бити неких обилних снијежних падавина.

"Значи, генерално, иде сад топлије време до краја јануара, вјероватно и првих дана фебруара, бар првих пет, шест дана", каже Тодоровић.

Указује да би нешто хладнији период од неколико дана услиједио између 5. и 10. фебруара.

Човјек

Човјек "оживио" кад је Хитна налетјела на рупу: Породица растјерала ожалошћене


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: