Бијељина

Јелена исти дан дипломирала и запрошена: Видео постао виралан

  • Извор: Агенције
  • 20.11.2023. 10:17

Бијељинка Јелена Васиљевић је у истом дану дипломирала и запрошена.

Свом момку Стефану Трифковићу рекла је "ДА“. Видео овог романтичног чина постао је на Инстаграму виралан, а испод њега се нижу бројне честитке овом младом пару.

"Била сам студент Факултета пословне економије овдје у Бијељини, Смјер финансије, банкарство и осигурање, и као што сте могли видјети, дипломирала сам тај дан када се све то издешавало, дакле 14. новембра", испричала је Јелена за портал "ИнфоБијељина".

Управо на тај дан им је била и мјесечница (пет година и седам мјесеци) што је још једна феноменална симболика. Јелена није могла ни наслутити шта ће се десити тог датума.

“Искрено била сам баш заузета обавезама око факултета односно око дипломског рада и дипломирања, те нисам ни у једном тренутку могла наслутити да ће се тако нешто десити само пар тренутака након што сам дипломирала. Била сам много збуњена и позитивно шокирана, ако тако могу рећи. Нисмо о томе никада разговарали, и када бисмо причали о томе некако је скретао тему и као да је знао од првог тренутка гдје и на који начин да то обави, што ме је додатно изненадило", открива Јелена.


Додјељује се 300.000 КМ: Ево ко може конкурисати

Додјељује се 300.000 КМ: Ево ко може конкурисати

Стефан јој је касније рекао да је желио да чин прошње изгледа спонтано и да просто није имао план, јер је све то баш тешко испланирати због еуфорије око дипломирања.

"И заиста је тако и било. Док сам се окренула да се фотографишем, изгледа да је искоростио ту прилику паметно за тај тренутак, што се може видјети и на снимку. На прву лопту нисам ни схватила шта заправо ради", присјећа се Јелена.

Затим је усиједила ерупција одушевљена и емоција када је угледала прстен и реакцију ближњих.

"Заиста предиван тренутак за свакога, за мене, за њега и свакога ко је у том тренутку био присутан. Неописиво заиста", каже Јелена за "ИнфоБијељина".

У сваком другом тренутку би, додаје, бар мало посумњала да ће се то десити, али на овај дан, просто није вјеровала ни када је угледала прстен.

"Рекла сам му прије пар мјесеци, можда чак и годину, да тај тренутак не смијем уопште да претпоставим да ће се десити, дакле да буде апсолутно изненађење. Тако је на крају и било", присјећа се Јелена.


Ђоковић најавио: Покрећем нови бизнис

Ђоковић најавио: Покрећем нови бизнис

Њен момак је, додаје, посебан, јединствен и на свој начин духовит.

"Вјеровала сам у њега у сваком смислу да је тајанствен и романтичан, али ово је стварно превазишло моја очекивања. Заиста, треба имати храбрости за тако нешто јер то је посебан тренутак који се памти. Овим је само показао колико жели да ојача нашу љубав и да стави јак темељ за даљу будућност која је испред нас. Доста тога нас очекује и све то што је испред нас желимо да подијелимо и останемо јаки као што јесмо", рекла је Јелена Васиљевић за портал "ИнфоБијељина".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: