Удружење грађана за заштиту животиња

"Кербер“ рођендан посветио страдалом Бањалучанину Давиду Бојићу: Присуствовао и Бора Чорба

  • Извор: АТВ
  • 17.11.2023. 08:17

Удружење грађана за заштиту животиња "Кребер“ Бањалука недавно је прославило свој рођендан који су ове године посветили Давиду Бојићу који је преминуо након што је тешко повријеђен у стравичној саобраћајној несрећи у центру Бањалуке.

Прослави рођендана присуствовао је и пјевач Бора Ђорђевић - Бора Чорба који је почасни предсједник Удружења грађана за заштиту животиња "Кербер“ Бањалука.

Осим Боре Чорбе, овој прослави која је посвећена трагично страдалом Бојићу, присуствовали су његови најближи - сестра, дјевојка и зет.

"Хвала свимa коју су јуче својим присуством увеличали прославу 'Кербера'“, навели су из Удружења.


Подсјећамо, Бањалучанин Давид Бојић (24) тешко је повријеђен у саобраћајној несрећи која се догодила 14. октобра у центру Бањалуке а у којој је на лицу мјеста настрадао Младен Малић (24). Бојић је након несреће хоспитализован у Универзитетском клиничком центру Републике Српске али упркос напорима љекара млади Бојић је изгубио битку за живот.

Настрадали Бојић био је посвећен помагању незбринутим животињама, што је потврдила и његова сестра која је, уочи сахране, апеловала на све који су планирали да дођу на посљедњи испраћај њеног брата умјесто цвијећа и вијенаца приложе донације за незбринуте животиње.

"То би било у духу нашег Давида који се увијек бринуо о остављеним и незбринутим шапицама“, написала је Давидова сестра у објави на друштвеним мрежама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)