Прослављени српски режисер

Кустурица: Сусрет репрезентација Србије и Русије - породични сусрет

  • Извор: СРНА
  • 27.02.2024. 21:19

Прослављени српски режисер Емир Кустурица рекао је да га је гест Фудбалског савеза Русије, који му је поклонио посебан дрес, дубоко дирнуо, а да је пријатељска утакмица коју ће 21. марта у Москви одиграти српска и руска репрезентација - породични сусрет.

Кустурица је истакао да је поклоњени дрес дирљив гест Фудбалског савеза Русије, те изразио задовољство што ће присуствовати тој утакмици.

- На ту утакмицу гледам као на породични сусрет, као да два брата позивају рођаке и пријатеље да навијају за један или други тим. Браћа, људи из исте породице, окупили су своје најбоље представнике за ту утакмицу - рекао је Кустурица за Спутњик.

Фудбалски савез Русије је Кустурици поклонио дрес са његовим презименом и бројем 70, што је број година које ће прославити 24. новембра ове године.

Он је прихватио позив Фудбалског савеза Русије да присуствује пријатељском мечу између Русије и Србије, који ће се играти на стадиону московског Динама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм