Besplatno preuzimanje

Ministarstvo prosvjete izradilo aplikaciju "EDUKOM eDnevnik"

  • Извор: АТВ
  • 29.03.2023. 13:15

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske izradilo je i učinilo dostupnom mobilnu aplikaciju “EDUKOM eDnevnik“, namijenjenu roditeljima i učenicima srednjih, umjetničkih i specijalnih škola koje koriste Edukom - eDnevnik informacioni sistem.

“Aplikacija je razvijena u okviru projekta ‘Opremanje vaspitno-obrazovnih ustanova u Republici Srpskoj računarskom opremom i softverom’, sa ciljem da unaprijedi i olakša komunikaciju svih učesnika u obrazovnom procesu”, saopšteno je iz resornog ministarstva.

“EDUKOM eDnevnik“ mobilna aplikacija pruža pristup svim informacijama o školskim aktivnostima učenika kroz brzu, jednostavnu i bezbijednu komunikaciju između učenika, roditelja i nastavnika. Upotrebom ove mobilne aplikacije učenici u svakom momentu imaju uvid u svoje školske aktivnosti i obaveze.

Aplikacija je dostupna na Google prodavnici (Google Play Store - https://play.google.com/store/apps/details?id=org.edukom) i Huawei prodavnici (HuaweiAppGallery - https://appgallery.huawei.com/app/C107661897).

Svi zainteresovani učenici i roditelji aplikaciju mogu besplatno preuzeti i instalirati na svoje mobilne telefone. Potrebno je da u pretraživaču na Google ili Huawei prodavnici unesu “EDUKOM eDnevnik” i pretraga će vratiti željenu aplikaciju.

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.