AMS Srpske

Mjestimično mokri kolovozi

  • Извор: АТВ
  • 09.04.2023. 08:34

Saobraćaj se na putevima u Republici Srpskoj i FBiH odvija po mjestimično mokrim kolovozima, a magla smanjuje vidljivost na području Kneževa, pa se vozačima savjetuje maksimalno oprezna vožnja prilagođena stanju i uslovima na putu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Saobraćaj se zbog sanacije klizišta na dionici magistralnog puta Foča - Goražde u mjestu Filipovići odvija otežano, jednom trakom, a izmjene su i na putu Rudice - Novi Grad gdje je u toku izgradnja biciklističke i pješačke staze.

Na magistralnom putu Brčko - Bijeljina i na regionalnom putu Stari Ugljevik - Glavičice u rejonu Glinja saobraćaj se odvija usporeno uz povremene kratkotrajne prekide. Usporen saobraćaj zbog radova i na dijelu magistralnog puta Žegulja - Ljubinje, dionica Podvrsnik - Ljubinje.

Režim u odvijanju saobraćaja izmijenjen je zbog radova na dionici magistralnog puta Brod na Drini - Vrba u tunelu Čemerno, kao i u tunelu Sijeračke stijene na magistralnom putu Dobro Polje - Miljevina.

Izmjene su i na putnim pravcima Prijedor - Kozarac zbog izgradnje auto-puta, zatim Gradiška - Nova Topola - Klašnice, Brod na Drini /Foča/ - Hum /Šćepan Polje/.

Zbog izgradnje dionice autoputa od petlje Јohovac do Vukosavlja, izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja na petlji Јohovac.

Izmjena režima saobraćaja je i na petlji Rudanka, zbog izgradnje dionice auto-puta od mosta Rudanka do tunela Putnikovo brdo dva.

Na magistralnom putu Gradiška - Kozarska Dubica, na ulazu u Orahovu, zbog aktiviranog klizišta vozi se usporeno, kao i na putu Stari Ugljevik - Glavičice u rejonu Starog Ugljevika.

Zbog oštećenja mostova preko rijeke Bukovice u mjestu Gornji Podgradci i rijeke Јablanice u mjestu Sovjak na lokalnim putevima, obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na alternativne putne pravce.

FBiH

U FBiH zbog radova zatvoren je most na ulazu u Nemilu, a vozila mogu saobraćati preko raskrsnice u Topčić Polju.

Sporije zbog radova tokom dana saobraćaj se odvija na magistralnim putevima Јablanica - Mostar i Semizovac - Olovo, zatim na ulazu u Stolac iz smjera Mostara, kao i na skretanju za Orahovicu na području Konjica, te na raskrsnici Gornja Kalesija - Sapna.

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu Ljubinje - Trebinje saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Povodom Uskrsa po gregorijanskom kalendaru zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na teritoriji FBiH.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!