Бихаћ

Младићи спасили мушкарца из Уне: Док су други сликали, ми смо помагали

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 18.04.2024. 22:34

У сриједу послијеподне, група младића из Бихаћа показала је храброст и одлучност спасивши мушкарца који се нашао у опасности у хладној ријеци Уни – пише Црна-Хроника.

Албин Мујагић (16), Фарис Дупановић (17) и Един Липовача (16) без оклијевања су реаговали чим су вид‌јели мушкарца како тоне у ријеци. Скочили су у воду и пливали према њему, игноришући властиту безбједност како би спасили живот.

Упркос хладноћи и тешким условима, младићи су успјели стићи до мушкарца и извући га из воде. Брзом реакцијом, успјели су стабилизовати мушкарца док су чекали долазак хитне помоћи.

Ухапшен Сергеј Трифуновић!

Ухапшен Сергеј Трифуновић!

“Мушкарац је упао са бедема у унски канал. Тврди да му се замантало и да је пао у воду, а да га је Уна носила испод моста. Ја и двојица колега, чим смо вид‌јели ситуацију кренули у спашавање.

Мушкарац није могао да плива, тврдећи да су му се згрчиле руке, вајда од хладноће. Такође му се и јакна натопила сва хладном водом, па је сав некако тежак био- Ухватили смо га и успјешно извукли на обалу.

Бумбари способни да преживе под водом до недељу дана

Бумбари способни да преживе под водом до недељу дана

Сви знамо да је Уна прелијепа али и опасна ријека. Поготово на дијеловима гд‌је су брзи канали, уски пролази, гд‌је је јављају као турбине од воде. На овом дијелу, ријека је дубока 2,3 метара. Морам истаћи и суграђанку која му је помогла, тако што му је дала суву од‌јећу и обућу, те позвала Хитну помоћ” – рекао је Албин Мујагић за портал Црна-Хроника.

Човјек нокаутирао дијете на бициклу: Дјечак случајно уплашио жену и њено дијете

Човјек нокаутирао дијете на бициклу: Дјечак случајно уплашио жену и њено дијете

Свједоци ове херојске акције хвале храброст и брзину младића, истичући да су показали изузетну солидарност и хуманост. Ова тројица ученика Машинко-саобраћајне средње школе у Бихаћу показали су важност међусобне подршке и солидарности у тешким ситуацијама.

(Црна Хроника)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.