МУП ХНК

МУП продаје 192 одузета возила, можете их купити али постоји цака

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 11.03.2024. 15:17

МУП Херцеговачко-неретванског кантона расписао је јавни позив за продају 192 моторна возила путем лицитације ради уништења као отпад, без права оспособљавања возила за даљњу употребу и регистрацију, методом достављања затворених писаних понуда.

Јавни позив је расписан на темељу Одлуке Владе ХНК о давању сугласности МУП-у ХНК и Рјешења Министарства унутарњих послова ХНК о именовању Комисије за попис привремено одузетих моторних возила смјештених у депозиту полицијских управа Мостар, Чапљина и Коњиц, наводи се у позиву.

Возила се могу прегледати 19. марта од 9 до 12 сати у депозиту на Бишћу Пољу и у кругу ПС Мостар – Југ Буна. Продаја се врши по начелу ”виђено-купљено” без накнадних приговора и жалби.

Сања Маринковић: Пјевачица је убијена послије снимања моје емисије

Сања Маринковић: Пјевачица је убијена послије снимања моје емисије

Право учешћа на лицитацији имају правне особе које су регистроване за д‌јелатност скупљања, обраде и збрињавања отпада и рециклаже материјала, која посједују машину-млин за механичку обраду металног отпада и рециклажу материјала, односно уништење – пресовање возила, а која изврше уплату осигурања 27. марта од 9 до 11 сати у износу од 2.500 марака.

Трудница напала шестогодишњака, пао низ степенице и сломио руку

Трудница напала шестогодишњака, пао низ степенице и сломио руку

Учесницима чије понуде не буду прихваћене уплаћени износ бит ће враћен у року од седам дана након окончања поступка продаје-лицитације.

Отварање понуда одржаће се 27. марта у 12 сати у сједишту МУП-а ХНК.

(Црна Хроника)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм