Izabrano top 100 proizvoda u BiH

Nektar pivo "must have" proizvod u BiH

  • 11.10.2018. 12:18

Da je "Nektar" pivo omiljeni pivski brend potvrdilo je istraživanje prestižne agencije "Nielsen", prema kojem je najpoznatiji proizvod Banjalučke pivare među 100 najboljih u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini.

U organizaciji "In Store" magazina agencija "Nielsen" je sprovela istraživanje na uzorku od preko 400 proizvoda za koje su putem online upitnika glasali trgovci iz cijele Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a u ponedjeljak je u Sarajevu proglašeno najboljih 100 proizvoda koji su dobili titulu "must have".

"Još jedno priznanje koje je stiglo na adresu Banjalučke pivare za nas je najbolja potvrda da su prepoznati naši napori da kvalitet Nektar piva prilagodimo zahtjevima tržišta i potrebama potrošača. Posebno smo ponosni što je još jednom kvalitet našeg najpoznatijeg brenda prepoznat upravo od strane trgovaca koji su u direktnom kontaktu sa potrošačima", istakla je PR menadžer Banjalučke pivare Milka Stanivuković. 

Navedenim istraživanjem bosanskohercegovački trgovci izdvojili su 100 proizvoda koji se moraju naći na policama svake trgovine i marketa, među kojima su, osim Nektar piva, brendovi poput: Zlatne džezve, Jogobelle, ABC sira, Vitinke, Grand kafe i drugih.

Najpoznatiji brend Banjalučke pivare "Nektar" pivo je sastavljen od najkvalitetnijih sirovina, a njegov kvalitet je prepoznat i izvan granica Republike Srpske, BiH. U prilog tome govori činjenica da je ovaj brend dobitnik brojnih nagrada za kvalitet na evropskim i regionalnim sajmovima, a dodjeljen mu je i status Super brenda za tržište BiH. 

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.