Млади Зеничанин

Нестао младић из БиХ, посљедњи пут се јавио из Загреба

  • 21.03.2024. 10:18

Млади Зеничанин Тарик Имамовић (26) нестао је протеклог викенда, према посљедњим подацима на подручју Загреба.

Како пише "Зеницаблог", његови родитељи отац Един и мајка Ханифа проживљавају тешке тренутке.

"Разговарао сам са Тариком, који је рекао да се налази на аутобуској станици у Загребу. Прије тога је радио на Јадрану, као армирач. Оно што знам је да је посљедња два-три дана имао одређених психичких проблема, те да га је послодавац послао на одмор, кући. Посљедње што сам чуо јесте његово убјеђивање с неким момком, говорили су један другом 'Сабур, требаш сабурат' и веза се прекинула. Претходно ми је рекао да ће по њега на станицу доћи неки познаник, друг. Од тад је телефон искључен", казао је његов отац Един.

Пацијентима на одвикавању продавао наркотике, ухапшен је

Пацијентима на одвикавању продавао наркотике, ухапшен је

Према очевим ријечима, послодавац из Хрватске је, након што га је контактирала Тарикова породица, такође пријавио нестанак у Хрватској.

Наводно, рок за пријављивање нестанка у Хрватској је 48 сати, тако да ће формално он бити "тражена особа" тек ноћас или ујутро.

Тарик се, према ријечима породице, упутио у недјељу око 14 сати кући у Зеницу и није им најављивао никакву другу дестинацију, а и чињеница да је више од 48 сати његов мобилни број недоступан, додатно брине породицу.

"Жао ми је кад је већ имао проблема што су га пустили да иде сам, могао сам ја или неко доћи по њега. Ишао сам у полицију у Зеницу и овдје је рок за пријављивање нестанка 24 сата, па сам ишао поново у уторак", каже отац Един.

Грађани опрез, змије су изашле из скровишта!

Грађани опрез, змије су изашле из скровишта!

У Управи полиције МУП-а ЗДК није било евидентирана нестала особа са Тариковим подацима, па је полиција поновно вечерас контактирала Тарикову породицу ради утврђивања свих података и формалне пријаве.

Породица Имамовић моли све оне који имају било какву информацију о особи са фотографије у Хрватској или БиХ да одмах назову најближу полицијску станицу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина