Nacionalni park

Nove cijene usluga na “Kozari”

  • Извор: СРНА
  • 18.07.2023. 15:08

U Nacionalnom parku "Kozara" od idućeg mjeseca biće nove cijene usluga, a poskupljenje je bilo neminovno usljed svih ekonomskih kretanja, posebno u proteklih godinu i po dana, izjavio je direktor ove javne ustanove Božidar Nikoletić.

On je naveo da je Upravni odbor Parka uputio Vladi Republike Srpske prijedlog novog cjenovnika usluga, te da očekuju saglasnost, a nove cijene trebalo bi da se primjenjuju od 1. avgusta.

Cijena ulaznice u park biće četiri KM za odrasle, dvije KM za djecu od šest do 15 godina, a besplatna za djecu do šest godina.

Monahinja iz pakla - manastir u rukama zla

Monahinja iz pakla - manastir u rukama zla

Godišnja karta za odrasle je 60 KM, za članove planinarskih društava 50 KM, a za putnička vozila 200 KM, nezavisno od broja osoba u autu.

Za Memorijalni muzej na Mrakovici cijena ulaznice je dvije KM, čas istorije dvije KM, a izložba Bitka na Kozari u formi virtuelne stvarnosti 10 KM.

Ulaz u Avantura park je od 10 do 30 KM, u zavisnosti od uzrasta i vremena, pješačke ture od 100 do 200 KM, u zavisnoti od mjesta, vremena i brojnosti grupe.

Ne može da smisli Srbina: Alkaraz uz njenu pomoć srušio Đokovića!

Ne može da smisli Srbina: Alkaraz uz njenu pomoć srušio Đokovića!

Iznajmljivanje bungalova je od 120 do 195 KM po danu, u zavisnosti od broja i uzrasta gostiju, a najam konferencijske sale 100 KM za do dva časa i 150 KM za više od dva časa.

Cjenovnik pokriva i iznajmljivanje bicikala, električnih bicikala i električnih mopeda, te prodaju suvenira i knjiga.

Saglasnost na prijedlog daje Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, uz mišljenje Ministarstva finansija. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: