Ništa od lijepog vremena

Oblačno sa sunčanim intervalima, popodne pljuskovi 

  • 17.05.2019. 08:18

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, a popodne u većini krajeva očekuju se pljuskovi sa grmljavinom.

Jutro je na sjeveru oblačno, na jugu malo do umjereno oblačno i pretežno sunčano, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

U drugom dijelu dana nestabilno, sa lokalnim pljuskovima u centralnim, južnim i istočnim krajevima, a prema večeri i na sjeverozapadu. 

Duvaće slab do umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar, a u Hercegovini jugozapadni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Najviša dnevna temperatura od 14 do 19, na jugu i sjeveroistoku do 21, na planinama od 10 stepeni Celzijusovih. 

Temperatura u 7.00 časova: Čemerno četiri, Han Pijesak, Bihać, Bugojno i Livno pet, Sarajevo i Zenica šest, Sokolac, Tuzla i Bileća sedam, Mrkonjić Grad osam, Ribnik, Rudo, Prijedor, Trebinje i Novi Grad devet, Doboj i Banjaluka 10, te Bijeljina 11 stepeni Celzijusovih.

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм