Временска прогноза

Очекује се невријеме у Српској: Стижу пљускови и грмљавина уз олујни вјетар!

  • Извор: СРНА
  • 04.11.2023. 15:03

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекују киша, јачи пљускови и грмљавина, уз олујни вјетар у већини предјела.

Вјетровито и облачно вријеме биће током ноћи, на југу и западу ће почети киша, а у осталим пређелима ће и даље преовладавати суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

РХМЗ упозорава: Стиже олујни вјетар

РХМЗ упозорава: Стиже олујни вјетар

Kиша ће ујутру и прије подне јачати и постепено ће се премјештати од запада ка сјеверу и истоку, а током поподнева и до вечери престаће и на југу и истоку уз пад температуре.

Минимална температура ваздуха од девет до 14, у вишим предјелима од пет, а максимална од 17 на југозападу до 24 на истоку, у вишим предјелима од 12 степени Целзијусових.

Невријеме стигло у Словенију и Хрватску

Невријеме стигло у Словенију и Хрватску

Дуваће јак и олујни вјетар јужних смјерова, који ће током поподнева постепено слабити.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава умјерено до претежно облачно са локалним пљусковима.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Чемерно пет, Хан Пијесак осам, Kалиновик девет, Соколац 10, Рудо 12, Сребреница и Сарајево 13, Билећа 14, Бањалука, Приједор, Зеница и Брчко 15, Бијељина, Нови Град и Тузла 16, Добој 18, Неум 19 степени Целзијусових. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина