Хороскоп

Од 29. априла за ова три знака слиједи ролеркостер емоција, доживјеће судбинске љубави

  • Извор: Информер
  • 24.04.2024. 13:09

Венера, планета љубави, мијења знак 29. априла и улази у земљаног Бика, гдје ће се задржати до 23. маја. Оваква планетарна позиција донијеће лијепе сусрете за Бикове, Девице и Јарчеве.

Како Венера пролази кроз Бика, њен утицај постаје дубоко суптилан и привржен, фаворизујући изражавање љубави кроз физички додир, као што су загрљаји и други облици сензуалног контакта. Током овог периода,Венера, која такође управља нашим вредностима и имовином, предлаже промишљенији и стрпљивији приступ финансијским питањима.

Гледајући на новац као на семе које треба пажљиво неговати, овај транзит обећава постепен, али стабилан раст богатства, награђујући стрпљење и методично улагање.

Вјерност

Транзит Венере у Бику може продубити жељу за стабилном, приврженом и лојалном везом, са јаким нагласком на постојаности и вјерности.

У овом периоду могу се видети појединци који показују посесивнији траг у љубави, цене сигурност и удобност која долази из трајних веза и мирног кућног окружења.

Венера, планета љубави, мења знак 29. априла и улази у земљаног Бика, гдје ће се задржати до 23. маја. Оваква планетарна позиција донијеће лијепе сусрете за Бикове, Девице и Јарчеве.

Како Венера пролази кроз Бика, њен утицај постаје дубоко суптилан и привржен, фаворизујући изражавање љубави кроз физички додир, као што су загрљаји и други облици сензуалног контакта. Током овог периода,Венера, која такође управља нашим вриједностима и имовином, предлаже промишљенији и стрпљивији приступ финансијским питањима.

Гледајући на новац као на семе које треба пажљиво његовати, овај транзит обећава постепен, али стабилан раст богатства, награђујући стрпљење и методично улагање.

Тежња ка материјалној стабилности

Током овог транзита, повећан је фокус на важност финансијске стабилности и материјалне удобности. То је вријеме када љепота околине и тежња за луксузом добијају већи значај, подстичуćи напоре да се дом унапреди и уљепша.

Овај период промовише дубље уважавање финијих ствари у животу, не само због њихове естетске вредности већ и због осеćаја сигурности и задовољства који могу да пруже, преноси Информер.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)