Praćene pojačanim vjetrom i gradom

Od večeras do nedjelje moguće nepogode u Srpskoj

  • 30.06.2021. 12:44

U Republici Srpskoj od večeras do nedjelje, 4. jula lokalno su moguće nepogode praćene pojačanim vjetrom i gradom.

Sutra, prvog dana jula biće sunčano i toplo, uz malu dnevnu oblačnost i temperaturu nešto nižu nego danas i prethodnih dana.

Poslije podne i uveče uglavnom na sjeveru i istoku biće uslova za izolovane pljuskove sa grmljavinom, a moguća je i pojava nepogoda.

Vjetar će biti slab do umjeren sjeverozapadni, u južnoj polovini zemlje jugozapadni.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 14 do 19, na jugu do 24, a dnevna od 22 do 29, na jugu i sjeveru do 32 stepena Celzijusova.

U petak, 2. jula u noći se ponegdje očekuje kiša ili pljuskovi na sjeveru.

Tokom jutra i dana biće sunčano uz malu oblačnost. Poslije podne od centralnih predjela ka sjeveru i jugoistoku očekuju se pljuskovi i grmljavina, a moguće su i nepogode uz pojavu grada.

Temperatura vazduha biće od 12 do 18, na jugu do 22, a najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 28, na jugu do 31 stepen Celzijusov.

U subotu, 3. jula ujutru i tokom dana biće sunčano i toplo uz malu do umjerenu dnevnu oblačnost. Poslije podne uglavnom od centralnih predjela ka istoku i sjeveru biće uslova za izolovane pljuskove sa grmljavinom.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 12 do 19, na jugu do 21 stepen, a najviša dnevna od 24 do 30, na jugu do 32 stepena Celzijusova.

U nedjelju, 4. jula u toku noći u sjevernim krajevima biće ponegdje slabe kiše. Ujutru će biti malo do umjereno oblačno, a ponegdje je moguća koja kap kiše

Tokom dana biće promjenljivo oblačno sa povremenim pljuskovima praćenih grmljavinom, dok su predveče moguće i nepogode praćene pojačanim vjetrom i gradom.

Jutarnja temperatura vazduha od 15 do 20, na jugu do 24, a dnevna temperatura vazduha od 23 do 29, na jugu do 32 stepena Celzijusova.


(Srna)

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм