Veliko interesovanje

Odgođeno zatvaranje tendera za most kod Gradiške

  • 07.12.2018. 19:21

Tender za izgradnju mosta preko Save kod Gradiške nije zatvoren ni danas, ponovo zbog velikog interesa ponuđača.  Zainteresovani ponuđači imaju rok još nekoliko sati da dostave pitanja ukoliko imaju nejsanoća o uslovima tendera, potvrđeno je ATV-u u Ministarstvu trasporta i komunikacija BiH. Sekretar ministarstva Igor Pejić objašnjava da je samo u posljednjih nekoliko dana stiglo više od 20 novih pitanja. 

"Ako ni jedan izvođač do sutra, eventualno do nekih popodnevnih sati u prihvatljivo vrijeme ne pošalje bilo kakvo pitanje, a to je moguće putem elektronskog oglasnika Javne nabavke Republike Hrvatske, isti tender se otvara 18. decembra u Hrvatskim cestama u Zagrebu," kaže Pejić. 

Pejić objašnjava da se izvođačima mora odgovoriti na sva pitanja i najsitnije nedoumice, zbog transparentnosti i vrijednosti projekta. 

Ovih dana usijale su se linije između Ministarstva, Hrvatskih autocesta i "Autoputeva RS", kako bi zainteresovani izvođači blagovremeno dobili odgovore i inforamcije na do sada pristiglih više od 180 pitanja. I iz Hrvatskih Cesta su nam kratko odgovorili da će ponude biti otvorene 18. decembra. Po otvaranju ponuda, javnost će biti informisana o svim ponuđačima, a nekoliko narednih mjeseci biće potrebno da se provjeri pristigla dokumentacija. Ranije je najavljeno da bi radovi na mostu trebalo da krenu krajem proljeća. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.