Остало још мало времена

Оги ускоро треба на лијечење у Француску, покажимо хуманост и помозимо

  • Извор: АТВ
  • 17.11.2023. 20:43

Огњену Огију Дрљчи (7) хитно је потребна помоћ добрих људи.

На друштвеним мрежама појавио се апел за скупљање помоћи како би Оги отпутовао у Француску на даље лијечење.

Како је наведено, Оги болује од тешког облика епилепсије те је наставак лијечења могућ у Француској али су трошкови путовања и лијечења високи.

Оги треба да полети за Француску 27. новембра остало је још мало времена за прикупљање новца.

Сви који желе и имају мгућност да помогну могу то учинити на банковне рачуне Огијевог оца.

"На недавном путовању у обиласку светиња Румуније, упознах дивну, скромну и посебно пријатну жену из Бања Луке. Између редова сазнах да њен син Оги има здравствених проблема али то је било све од информација... Накнадно ми се јавила са питањем да ли знам неки хотел у Београду гдје могу преноћити ноћ пред одлазак за Француску а и по повратку. Детаљније се распитах шта им је потребно и из ког разлога како бих знала шта да птепоручим. Заправо, Оги путује на лијечење у Француску. Његови родитељи су незапослени јер је неопходно да 24 сата буду уз њега. Живе од помоћи пријатеља уз изазовну борбу са болешћу дечака", наводи се у апелу једне кориснице Фејсбука.

"Гледајући слику дјечака на билборду, читајући апеле бањалучких медија, пратећи акције великих хуманитараца одлучих да ово подијелим са вама. За Огија и његове родитеље, резервисали смо смјештај у Београду и услугу превоза од аутобуске до смјештаја, од смјештаја до аеродрома, у повратку од аеродром до смјештаја и сутрадан од смјештаја до аутобуске.  Уз божју помоћ и добру вољу домаћина ова услуга ће коштати 100 евра", додаје се. 

Како се истиче, прва идеја је била да се покрију трошкови боравка у Београду.

"Међутим, овим дивним људима је важан сваки динар, свака марка, сваки грам пажње, подршке и осјећај да нису сами у овој борби. Из тог разлога на фотографијама стоје рачуни, један је девизни, ако сте у могућности да помогнете било би ми драго да то и учините. Оги треба да полети за Француску 27.11.2023. остало је још мало времена да реагујемо и прикупимо новац", закључује се у апелу.

Средства можете уплатити на рачуне из приложених фотографија.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: