Kampanja

“OPTIMA Grupa”: Đacima, sretno!

  • Извор: АТВ
  • 02.09.2021. 08:51

“OPTIMA Grupa” pridružila se još jednoj društveno-odgovornoj aktivnosti koju provodi Auto-moto Savez Republike Srpske. Ovog puta u pitanju je akcija „Vozači, škola je za nas, oprez je za vas!" koja je počela juče u osnovnoj školi „Mladen Stojanović" u Laktašima.

Кampanja se provodi na području cijele Republike Srpske, u periodu od 1. do 30. septembra s ciljem povećanje nivoa bezbjednosti djece u saobraćaju, povećanjem pažnje vozača početkom školske godine u zonama škola, kao i obrazovanjem učenika, roditelja i nastavnika o pravilnom ponašanju djece u saobraćaju i razvoju svijesti kod svih učesnika u saobraćaju o bezbjednosti djece u saobraćaju.

“OPTIMA Grupa” je za đake, u školama koje su obuhvaćene ovom akcijom, za poklon pripremila novi proizvod “Dezinsept Pure”, dezinfekciono sredstvo namjenjeno za dezinfekciju ruku i opštu upotrebu, u praktičnom pakovanju od 100 ml.

Tradicionalno, “Rafinerija nafte Brod” a.d. obezbjedila je za početak i ove školske godine školske torbe za đake lokalne zajednice u Brodu. Školske torbe za 77 prvačića uručio je generalni direktor “Rafinerije nafte Brod” Anatolij Karaljus, koji je prisustvovao svečanom prijemu za školarce organizovanom u OŠ „Sveti Sava" u Brodu.

“Đacima želimo da steknu puno znanja i drugara i da kraj školske godine dočekaju u školskom ambijentu”, poručili su iz “OPTIMA Grupe”.



Тагови:
  • 21:15 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:30 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:55 Ноћни програм

    Ноћни програм