Pas Šmeki

Pas nanjušio trag nestalog mladića na Ponijerima

  • 08.01.2019. 15:52

U jutarnjim satima pripadnici Gorske službe spašavanja - stanice Sarajevo izašli su na teren na lokalitetu Ponijera sa potražnim psom Šmekijem, a na poziv GSS Federacije BiH kako bi nastavili potragu za nestalim 22-godišnjim El-Eminom Hadžićem čiji je nestanak prijavljen u četvrtak.

Po indicijama i po informacijama kolega iz MUP-a pas je izašao na teren i u jednoj od vikendica našao trag osobe za kojim se traga. Na pet uzoraka Šmeki je potvrdio identitet i pretpostavlja se da je osoba za kojom se traga prespavala u navedenom objektu, saopšteno je iz GSS-a stanice Sarajevo.

Timovi GSS su na terenu a potražni pas sa svojim vodičem nastavlja potragu te će pokušati utvrditi putanju kretanja i nastojati policiji olakšati pronalazak nestale osobe.

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм