Prijedor

Pavlović razgovarao sa građanima o njihovim problemima

  • Извор: СРНА
  • 14.08.2021. 12:31

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović jutros je razgovarao sa građanima koji su zatražili susret kako bi mu prenijeli sa kojim problemima se susreću, a ova praksa će biti nastavljena i naredne subote zbog velikog interesa.

"Treba da se približimo našim građanima i razgovaramo s njima. Mi živimo od tih građana koji uplaćuju doprinose u gradski budžet, pa im bar možemo izaći u susret, primiti na razgovor i pomoći koliko se to može", rekao je Pavlović.

Problemi zbog kojih se građani obraćaju gradonačelniku su različiti, od zapošljavanja, infrastrukturnih pitanja, pa do pomoći višečlanim porodicama.

S obzirom na to da je za razgovor s gradonačelnikom pristiglo više od stotinu zahtjeva građana, ova praksa će biti nastavljena i naredne subote.

Građani će po pozivu dolaziti u Gradsku upravu, a za ona pitanja koja Grad ne može riješiti dobiće adekvatno obrazloženje.

U sklopu ove aktivnosti približavanja građanima, Pavlović od ponedjeljka, 16. avgusta, kreće u obilazak mjesnih zajednica s ciljem razgovora sa mještanima na terenu, kako bi se upoznao sa potrebama, problematikom i mogućnostima kako doći do zajedničkog rješenja.

Prva koju će obići od ukupno 49 mjesnih zajednica je Lamovita.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм