Tanja Varajić

Policija traga za nestalom djevojkom, porodica moli za pomoć

  • Извор: АТВ
  • 07.07.2023. 19:27

Četvrti dan dobojska policija češlja svaki kutak grada u potrazi za kanadskom državljankom.

Dvadesetrogodišnja Tanja Varajić bosa, u bijeloj majici i sivoj trenerci, bez telefona i dokumenata, napustila je stan u ulici Jug Bogdana oko dva časa ujutro četvrtog jula. Očajna majka tada je bila na letu iz Kanade. Kaže da ništa nije slutilo na ovakav scenario.

"Mi smo se prije toga čule telefonom pred moj polazak. Sve je bilo u redu i šta se desilo u toj noći to ćemo tek saznati“, kaže majka nestale djevojke Gordana Varajić. 

Porodica Tanju opisuje kao odgovornu, brižnu i emotivnu. U Doboju je boravila kod rodbine i planirala da obilazi Srpsku. 

Veliki uspjeh ruske vojske - izvukli neoštećenu britansku raketu:

Veliki uspjeh ruske vojske - izvukli neoštećenu britansku raketu: "Postaće beskorisna"

"Ja sam Tacu dočekala na aerodromu i dovezla. Nije ukazivalo ni na kakve signale da se ovo moglo desiti. Ja sam nju posjetila ovdje, bila je zagubila kofer, ja sam je posjetila. Radovala se Gogi i nama i željela je da ide u Banjaluku“, kaže ujna Mira Božić. 

Porodica moli sve koji primijete ili znaju bilo šta da jave policiji. 

Tanja je sitne građe, visine oko 163 cm, teška 54 kg, plavih očiju i na centimetar ošišane kose. Policija, na osnovu snimka video nadzora sada zna samo pravac u kojem je otišla.

Šmit ponovo prijeti

Šmit ponovo prijeti

"Imamo neki pravac kretanja te osobe. Vršimo pretragu terena tog pravca kojim se kretala ali za sad nemamo ništa što bi se ticalo pronalaska te osobe“, rekao je Dragan Dobrić iz sektora Kriminalističke policije Policijske stanice Doboj 1. 

Obavijestili su i susjedne policijske uprave. Osim pripadnika policije za Tanjom tragaju žandarmerija, gorska služba spasavanja a uključeni su dronovi i psi tragači.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.