Прогноза

Пред нама ледени дани - ево када стиже отопљење

  • Извор: АТВ
  • 23.01.2024. 09:24

Јутрос је у БиХ било претежно облачно вријеме, у Босни са сусњежицом и снијегом, а у Херцеговини са слабом кишом.

Данас у првој половини дана облачно са сусњежицом или снијегом. У низијама ће падати и киша која се може и ледити у додиру са тлом.

У другој половини дана престанак падавина и постепено смањење облачности. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног и сјеверозападног смјера. Највиша дневна температура углавном између 0 и 6, на југу земље до 11 степени.

Објављена је прогноза до петка, а судећи по њој пред нама је неколико ледених дана.

У сриједу се очекује умјерено до претежно облачно вријеме. По котлинама у Босни прије подне ће бити магле. Вјетар слаб јужног и југозападног смјера. Јутарња температура већином између -6 и -1, на југу до 5, а највиша дневна температура углавном између 3 и 9, на југу земље до 13 степени.


Звезди Гранда доживотно је забрањен улазак у Србију

Звезди Гранда доживотно је забрањен улазак у Србију

Метеоролози за четвртак најављују претежно облачно вријеме. Прије подне и средином дана у низинама са пролазном слабом кишом, а у вишим подручјима са снијегом. На југу земље без падавина. Вјетар слаб до умјерене јачине западног и сјеверозападног смјера.

Јутарња температура већином између -3 и 2, на југу земље до 5, а највиша дневна температура углавном између 2 и 7, на југу земље до 12 степени. 

У петак стиже промјена. Више облачности биће у јутарњим сатима, док се већи дио дана очекује претежно сунчано вријеме. Ново наоблачење са запада се очекује током ноћи на суботу.

Вјетар слаб сјеверног и сјеверозападног смјера. Јутарња температура зрака већином између -5 и 0, на југу до 5, а највиша дневна температура зрака углавном између 2 и 8, на југу земље до 13 степени, наводи се у прогнози ФХМЗ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)