U 63. godini

Preminuo dugogodišnji radnik RTRS-a Miroslav Ostojić

 • Izvor: RTRS
 • 12.01.2023.10:40

Dugogodišnji radnik Radio-televizije Republike Srpske Miroslav (Relja) Ostojić iznenada je preminuo u 63. godini.

Ostojić je rođen 18. maja 1960. godine u Ilijašu, gdje je završio i Gimnaziju. Tokom Odbrambeno-otadžbinskog rata bio je pripadnik Ilijaške brigade Vojske Republike Srpske.

U Radio-televiziji Republike Srpske zaposlen je od 1997. godine na poslovima TV montažera. Iza njega su ostale na hiljade dnevničkih priloga, sa prepoznatljivim grafičkim dizajnom.

Izuzetan dar pokazao je radeći reportažne zapise i dokumentarne filmove, prvenstveno o stradanju srpskog naroda u proteklom ratu.

Mnogi njegovi radovi osvajali su nagrade na prestižnim domaćim i međunarodnim festivalima.

Iznenadna smrt kolege Miroslava Ostojića nenadoknadiv je gubitak za njegovu majku Danicu, sina Žarka, suprugu Јasnu, ali i za našu medijsku kuću.

Kolega Ostojić biće sahranjen danas u 14.00 časova na porodičnom groblju u rodim Podlugovima u Ilijašu.


 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.