Vidovnjaci, čarobnjaci

Priča se: Antičini za sreću i ljubav, cijena sitnica

  • Извор: АТВ
  • 19.11.2021. 22:30

Inspektori Odeljenja kriminalističke policije uhapsili su Ramonu V. zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo prevare.

Kako je saopštila policija, ona je dala oglas u kojem navodi da se bavi "skidanjem crne magije”. Na oglas se javila oštećena N.A. koja je zamolila da sa njenog petomjesečnog djeteta "skine crnu magiju". Po dobijanju novca, osumnjičena je ponovo, u telefonskom kontaktu, od oštećene tražila na ime "skidanja crne magije" dodatnih 1.000 evra.  

Osumnjičena je sprovedena istražnom sudiji, saopštila je Policija i pozvala građane, ukoliko ima još prevarenih, da se jave.

Sve češće slušamo o takvim, sličnim ili još puno težim prevarama. I uvijek se prevareni opamete kad je već kasno.

Sigurno vam se desilo da nemate novca, sreće u ljubavi ili zdravlja. U potrazi za osumnjičenima za takve vaše, po pravilu višegodišnje muke, koji se još uvijek vode kao enen lica, nadnaravno počinjete da vjerujete kako nisu oni krivi za nesreće koje su vas zadesile nego neka viša onostrana sila mraka, straha, magije, okultnih čini bačenih po vama. Nove tehnologije stvorile su nove proroke, ali i nove konzumente. 

Jedna od najinfluensnijih skidačica uroka i čini bačenih po ljudima, koju baj d vej prati 100 hiljada fanova, pronašla je alat za kolektivno skidanje crne magije na tribini političke stranke.

Vi, naravno još uvijek ni ne slutite da je upravo to trenutak za  neočekivanu silu koja se iznenada pojavljuje i rješava stvar, i to u vidljivo ljudskom obliku vidovite te i te koja sada baca antičini na vašu nesreću i obećava vam da ćete ostatak života provesti u radosti, sreći i veselju zaljubljeni do ušiju i prepunog novčanika.

Pogađate, za takvu nirvanu potrebno je tek da na račun vidovite te i te uplatite pravu novčanu sitnicu i vaša vrata raja samo što se nisu otvorila. Ili bar da je zapratite na Instagramu.

I tako se priče o nadnaravnim moćima vidovnjaka, čarobnjaka, skidača uroka, čini ili crno-bijelo-šarenih magija prenose sa koljena na koljeno ili sa Fejsa na Tviter, sve dok jednog dana ne osvane sudnji dan, makar i u obliku virusne pandemije. 

Šta oslobodioci od svih nesreća ovoga i onoga svijeta misle o vakcinaciji protiv korone, bolje ih je ni ne pitati.


Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.