Srbija

Prodaje imanje za svega 10.500 evra

  • Извор: Курир
  • 19.04.2023. 20:33

Interesovanje za salaše i vikendice ne jenjava ni poslije korone. Sve više ljudi odlučuje se za nekretninu u prirodi, daleko od gradske gužve u buke, a salaši posebno plijene.

I dok su vikendice skuplje, salaši sa nekretninom mogu se naći i za manje pare.

Salaši dominiraju vojvođanskom ravnicom. Mnogi se odlučuju za prodaju, a mnogi i za kupovinu. Neki ih kupuju da bi uživali, a neki da bi iznajmljivali. Listajući oglase može se pronaći široka ponuda salaša.

Cijene se kreću u zavisnosti od veličine i mjesta, a a "Kurir" je izdvojio one najpristupačnije. Ima ih i za 8.000 evra, a i za više.

Kisač, Čenej

Čenej ima najbogatiju ponudu kada je riječ o sališima. Gledajući oglase naišli smo na jedan koji se nalazi između mesta Kisač i Čenej, dvadesetak kilometara od Novog Sada. Kuća ima 149 kvadrata, a površina je 45 ari. Cijena je 50.000 evra.

U sklopu imanja nalaze se i štala, garaža, bunar. Tu su i dvije spavaće sobe, kupatilo, špajz i terasa. Objekat je u relativno dobrom stanju, ali je potrebno renoviranje.

Salaš u okolini Sombora na mirnom mjestu, 7 kilometara od centra grada prodaje se za 8.000 evra, a Markova kuća posjeduje 3 sobe, kuhinju, ostavu i kupatilo. Od pomoćnih objekata ima štalu, svinjac, čardak, dvije šupe i kokošinjac. Plac ima 18 ari i cijelo imanje je ograđeno.

Bačka Topola

U Bačkoj Topoli prodaje se salaš za 25.000 evra. Kuća je veličine 140 metara kvadratnih, napravljena od tvrdog materijala.

Veličina placa je 14 ari. Kuća ima i centralno grijanje, odmah je useljiva, prodaje se sa stvarima. Legalizacija je u toku.

Zaječar

Jedan salaš oglašen je na prodaju u okolini Zaječara, a cijena je šokirala, svega 10.500 evra.

U pitanju je dvosobna kuća od 55 metara kvadratnih, koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom i izdvojenom kuhinjom sa terasom, spavaćom sobom i kupatilom.

Nalazi se na naseljenom mjestu kod Zaječara, posjeduje svoju mjesnu zajednicu, školu, vrtić, dom zdravlja, prenosi "Kurir".

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.