Стиже захлађење

Прогноза до краја новембра: Погоршање у петак

  • Извор: Радио Сарајево
  • 15.11.2023. 21:48

Метеоролог Федералног хидрометеоролошког завода Бакир Крајиновић објавио је на страницама овог завода какво нас вријеме очекује до краја новембра.

"Наредних дана у Босни и Херцеговини очекује се промјенљиво вријеме. Дужи периоди стабилног времена биће прекидани данима са падавинама. Већ средином седмице у сриједу и четвртак, вјероватне су падавине широм БиХ, више изражене на сјеверу и у централним пред‌јелима.

Хоће ли бити снијега до краја седмице: Ево шта каже прогноза

Хоће ли бити снијега до краја седмице: Ево шта каже прогноза

Ново погоршање и падавине прогнозирају се за петак, након чега слиједи дужи стабилнији период све до 21. новембра када се очекују падавине у већини БиХ, док ће у Херцеговини остати стабилно све до краја прогнозног периода. Након краткотрајног погоршања од 22. до краја мјесеца прогнозира се стабилно вријеме и у БиХ.

Доминантан вјетар јужног правца, све до 21. новембра, условиће натпросјечне температуре ваздуха. Минималне у БиХ кретаће се од 3 до 8 °C, у Херцеговини од 7 до 13 °C, дању највише температуре зрака у Босни од 13 до 18, у Херцеговини од 14 до 19 °C.

Потрага за тијелом страдалог младића и даље траје, пронађена његова јакна

Потрага за тијелом страдалог младића и даље траје, пронађена његова јакна

Од 22. новембра вриједности температура зрака очекују се у границама просјека за тај период. Јутра прохладна са температурама ваздуха од -2 до 3, максималне до 10 ° - 15 °C", наводи се у прогнози Бакира Крајиновића.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада