Аднан Фајић

Потрага за тијелом страдалог младића и даље траје, пронађена његова јакна

  • Извор: Агенције
  • 15.11.2023. 21:34

Потрага за Аднаном Фајићем који је за викенд са фудбалерима Слоге из Босанске Отоке аутомобилом слетио у Уну, организована је и данас, саопштено је из кану клуба Корморан.

"Данас смо наставили потрагу за Аднаном. Видљивост је доста боља па је уз јединицу за подршку било седам рониоца и моторни чамац. Поред тога покушали смо лоцирати и дроном са термалном камером, али нажалост без успјеха… Недалеко од несреће је пронађена његова јакна. Сутра настављамо даље низ воду гдје смо данас стали”, навели су из кану клуба.

Из Слоге су позвали све грађане Босанске Отоке да сутра помогну у потрази за Фајићем.

"Позивамо све чланове клуба, све грађане који су у добром психофизичком стању да се одазову у претрагу обала ријеке Уне у потрази за тијелом Аднана Фајића. Окупљање је у четвртак (16.11.) у 9 и 45 сати на Оточком мосту”, наведено је у позиву, преносе медији.

Подсјетимо, фудбалери Слоге из Босанске Отоке Неџад Мујагић и Аднан Фајић трагично су страдали у ноћи са суботе на недјељу у тешкој несрећи.

У несрећи су учествовала петорица фудбалера овог клуба, а слетјели су с пута поред моста у Босанској Отоци.

Тројица су се успјела спасити и извући из аутомобила. Нажалост, Неџад Мујагић и Аднан Фајић су остали.

 Из Уне је касније извучено возило и тијело Мујагића.


(Фото: Фејсбук)

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)