Vremenska prognoza

Promjenljivo vrijeme, uz slabe padavine

  • 26.06.2018. 07:54

U Republici Srpskoj danas će biti promjenljivo vrijeme, uz povremene slabe padavine, a na istoku i jugu oblačno sa kišom.

Tokom prijepodneva na jugoistoku padaće jača kiša i u tim predjelima biće hladnije, a na sjeveru suvo, uz mogućnost kratkotrajne prolazne kiše, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Sredinom dana jača oblačnost se širi od istoka i tokom popodneva u većini predjela biće promjenljivo do pretežno oblačno, ponegdje uz povremenu kišu i pljuskove. 

Najviša dnevna temperatura iznosiće od 16 na jugoistoku do 24 stepena Celzijusova na krajnjem jugu i sjeveru. 

Duvaće slab do umjeren sjeveroistočni vjetar, na jugu umjerana do pojačana bura. 

Temperatura u 7.00 časova: Kalinovik 10, Sokolac 11, Novi Grad i Mlječanica 12, Mrkonjić Grad, Ribnik, Doboj, Krupa na Uni i Rudo 13, Banjaluka, Prijedor i Istočno Sarajevo 14, te Trebinje, Bileća i Bijeljina 15 stepeni Celzijusovih.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.