Лутрија

Славољуб 20 година играо исте Лото бројеве, срећа га коначно погледала

  • Извор: Телеграф
  • 14.12.2023. 16:31

Срећа нам се често осмијехне када јој се најмање надамо, када ни не слутимо да ће нам се тек тако десити нешто лијепо, што би наш живот могло да окрене у другом смјеру.

И сви волимо када чујемо такве приче, јер нам оне дају подстрек да не одустајемо и да никада не престајемо да се надамо.

Е па баш тако почиње прича многих добитника у играма на срећу, обичних људи из народа који можда и нису имали велика очекивања, али су увијек вјеровали.

Славољуб Радовановић (60) из Бољевца, рудар у пензији, испричао је како је чак 20 година играо исте Лото бројеве, пет комбинација по колу.

Када се коначно нашао у улози добитника, сви у породици остали су у шоку, пише "Телеграф".


Најтужнији наступ! Прича о пјевачевом сину који болује од леукемије сломиће многе

Најтужнији наступ! Прича о пјевачевом сину који болује од леукемије сломиће многе

"Изабрали смо неке срећне датуме и вјеровали смо у нашу комбинацију. Међутим, како пратимо Лото извлачење, видјели смо да имамо само замјену, али и да је на крају ауто извучен у Бољевцу. Нисмо вјеровали да смо то ми", започео је своју причу Славољуб.

Међутим, како је жена мало боље погледала листић схватили су да је ауто њихов. Овај велики добитак брачни пар Радовановић одлучио је да поклони свом сину Дамиру.

"Настављамо да играмо и надамо се да смо баш ми будући Лото милионери", додао је Славољуб.

Бити милионер, судећи по освајаним износима у Србији, није нереално. Највећа икада извучена седмица износила је чак шест милиона евра, а добитни листић уплаћен је 2019. године у Суботици.

Двије године раније, добитак од невјероватних 4.500.000 евра отишао је у Оџаке.

У топ 5 највиших износа спадају и два у Београду, 3.300.000 који су извучени 2022. године и 3.000.000 освојених баш ове године. А ту је и невјероватних 2.900.000 евра извучених 2021. године у Суботици.

Износ за који се сада игра такође је невероватан и износи чак 4.950.000 евра.

Игра је забава која може да донесе велики добитак играчима, некима премија заиста може да промијени живот. Срећа је ствар коју дијелимо и тиме је увећавамо. Јер свака награда, поред добитника, усрећи и људе из његовог окружења.


Бори се са раком: Бивши супруг Шенон Доерти тврди да глумица лаже!

Бори се са раком: Бивши супруг Шенон Доерти тврди да глумица лаже!

Мање је познато, а такође јако важно и то да дио новца који Државна лутрија Србије уплаћује у фонд државе, одлази у хуманитарне сврхе. Тако дио новца којим ми играмо на срећу, стиже и као помоћ Црвеном крсту, људима са инвалидитетом, иде за лијечење ријетких болести, као и разним спортским организацијама.

Позвао сам супругу да јавим добитак, а она је рекла: "Рано је за такве шале"

Добици обично стигну у прави час. Кад смо, народски речено, у шкрипцу или, још љепше, када стигне принова. Драгана Вујновића из Новог Сада сачекало је дивно јутро послије Бинго извлачења.

"Ја сам онлајн играч. Искључиво играм на сајту 'лутрија.рс' јер ми је тако много лакше и брже. Тог јутра када сам се улоговао на свој налог и желио даље да играм за сљедеће коло, схватио сам да ми је налог блокиран. Позвао сам подршку Државне лутрије Србије и открио да је заправо 'блокиран' великим добитком. Рекли су ми сједите Драгане, освојили сте ауто Хјундаи Бајон", почео је своју причу срећни добитник.

Драган је открио да је исто јутро позвао супругу да јој каже како су освојили ауто те да му је она одговорила: "Рано је за такве шале!"

"Сви смо били у невјерици. Интересантно је да смо жена и ја размишљали о промјени аутомобила јер имамо бебу и треба нам већи гепек како бисмо за пут спаковали сву бебећу опрему. И ето овај ауто је стигао у нашу породицу баш у право вријеме", открио нам је Драган.

И он се, као и Славољуб, нада једног дана - седмици.

Ово су градови са највећим добицима на Лотоу у посљедњих 10 година:

Неки говоре и да велики добици одлазе у Београд, али статистика то и не потврђује. Највећи добици у посљедњих 10 година ишли су и у Аранђеловац ( 2.400.000 евра), Кучево (2.400.000 евра), Рума (1.850.000 евра), Суботица (6.000.000 евра), Пријепоље (2.500.000 евра), Јаково (2.000.000 евра), Параћин (1.900.000), Прњавор (1.700.000), Краљево (2.500.000)....

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.